Œufs farcis à la moutarde
Pour
4 personnes : 8 œufs 1 cuillerée 1/2 à café de moutarde
1 cuillerée à soupe de cornichons hachés 1 grosse c à soupe de crème sel poivre 1 citron 1 laitue. Préparation : 15 mn.
Cuisson: 15 minutes
1 cuillerée à soupe de cornichons hachés 1 grosse c à soupe de crème sel poivre 1 citron 1 laitue. Préparation : 15 mn.
Cuisson: 15 minutes
Comment
faire ?
Faites
durcir les œufs 15 mn à l'eau bouillante
salée passez-les sous l'eau froide et épluchez-les. Coupez-les en deux dans le
sens de la longueur retirez les jaunes que vous mélange avec la moutarde la
crème et les cornichons. Ajoutez le jus d'un citron mélangez bien. Garnissez
les blancs avec ce mélange et posez chaque demi-oeuf farci dans le plat de
service sur une feuille dc laitue. Servez très frais.
Stuffed eggs with
mustard
For 4 people: 8 eggs 1 1/2 teaspoon of mustard
1 tablespoon chopped pickles 1 large tablespoon of cream salt pepper 1 lemon 1 lettuce. Preparation: 15 minutes.
Cooking: 15 minutes
How to do ?
Harden eggs 15 minutes in boiling salted water rinse them under cold waterand peel them. Cut them in half lengthwise remove yolks you blend withmustard cream and pickles. Add the lemon juice mix well. Garnish whiteswith this mixture and place each half egg stuffed in a serving dish on a lettuce leaf dc. Serve chilled.
For 4 people: 8 eggs 1 1/2 teaspoon of mustard
1 tablespoon chopped pickles 1 large tablespoon of cream salt pepper 1 lemon 1 lettuce. Preparation: 15 minutes.
Cooking: 15 minutes
How to do ?
Harden eggs 15 minutes in boiling salted water rinse them under cold waterand peel them. Cut them in half lengthwise remove yolks you blend withmustard cream and pickles. Add the lemon juice mix well. Garnish whiteswith this mixture and place each half egg stuffed in a serving dish on a lettuce leaf dc. Serve chilled.

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